Termeni și condiţii | Cazare la cheie | inchiriere cabana integrala

FILTRE CĂUTARE:

1 RON la 15 000 RON

Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Termeni și condiţii

www.cabane-de-inchiriat.ro este deţinut și administrat de către Ibsell NET SRL având sediul în Brașov, str. Castelului nr. 120, identificat cu CIF: RO 37428376 denumit în continuare ca IBSellNET.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITEȘTI ȘI SĂ ACCEPȚI ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ȘI UTILIZAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ EȘTI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZĂ SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMȚĂMÂNTUL PĂRINȚILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

 

!!!Atenţionare!!!

Site-ul www.cabane-de-inchiriat.ro este pur informativ. Ibsell NET S.R.L. nu este și nu acţionează ca un operator de turism şi nu face rezervări.

 

Acest website își propune să informeze turiștii despre unitățile de cazare de tip „cabană” din diverse zone ale României. Informațiile sau orice alte date cuprinse în www.cabane-de-inchiriat.ro nu reprezintă activitate de consultanță, îndrumare sau reclamă.

www.cabane-de-inchiriat.ro nu poate fi făcut răspunzător în nici o măsură, pentru nicio daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informațiilor furnizate de www.cabane-de-inchiriat.ro.

 

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.cabane-de-inchiriat.ro

Vă rugăm să parcurgeți acest document cu atenție. Prin accesarea site-ului www.cabane-de-inchiriat.ro aflat la adresa https://www.cabane-de-inchiriat.ro sau prin orice alt fel de accesare a conținutului acestui website, sunteți de acord să respectați termenii documentului de mai jos . În situația în care nu sunteți de acord cu termenii prezentului document, vă rugăm să părăsiți www.cabane-de-inchiriat.ro și să nu mai accesați acest site. Orice accesare a www.cabane-de-inchiriat.ro va fi considerată, de acum încolo, un accept al Termenilor și condițiilor conținute în documentul de mai jos.

 1. Protecția proprietății intelectuale
 2. Înscriere pe site-ul www.cabane-de-inchiriat.ro 
 3. Utilizarea conținutului www.cabane-de-inchiriat.ro și răspunderi
 4. Abonamente, plata abonamentelor și alte tranzacții
 5. Suspendarea accesului
 6. Modificări aduse site-ului
 7. Informații personale
 8. Înregistrare, parole și responsabilități
 9. Confidențialitate
 10. Platformele de comunicație puse la dispoziție de www.cabane-de-inchiriat.ro
 11. Lipsa garanției și declinări de răspundere
 12. Forța majoră
 13. Diverse
 14. Legea care guvernează acordul
 15. Clientul acceptă să adere la acești termeni și condiții
 1. 1. Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul www.cabane-de-inchiriat.ro, precum și orice alt material avand legatură cu www.cabane-de-inchiriat.ro trimis către dvs. prin email sau furnizat în orice altă modalitate (exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut www.cabane-de-inchiriat.ro ”), apartin www.cabane-de-inchiriat.ro și colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.  Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.cabane-de-inchiriat.ro fără a deține o permisiune scrisă din partea www.cabane-de-inchiriat.ro .

 

 1. Înscrierea pe site-ul www.cabane-de-inchiriat.ro 

Pentru a deveni membru (cont de utilizator) trebuie să completați formularul de înscriere cu câteva date personale obligatorii. Acestea trebuie să fie actuale, clare și complete. Veți fi avertizat că trebuie să actualizați aceste date de câte ori intervin modificări. În cazul în care informațiile furnizate de dvs se dovedesc false, incomplete sau depășite, ne rezervăm dreptul de a înceta acest „Acord” și de a vă interzice accesul pe site.

Toate informațiile care vă pot identifica (nume, adresă, adresă de email etc.) precum și mesajele private sunt confidențiale și nu vor fi dezvăluite niciunei terțe părți, excepție făcând cazurile în care legea ne obligă.

 

 1. Utilizarea conținutului www.cabane-de-inchiriat.ro și răspunderi

Puteți copia și printa conținutul www.cabane-de-inchiriat.ro doar pentru folosința dvs. personală, lipsită de intenție comercială.

Cu excepția celor spuse mai sus, Conținutul www.cabane-de-inchiriat.ro nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea www.cabane-de-inchiriat.ro :

 1. reproducerea sau stocarea Conținutului www.cabane-de-inchiriat.ro, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului www.cabane-de-inchiriat.ro, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea www.cabane-de-inchiriat.ro .
 3. îndepartarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al www.cabane-de-inchiriat.ro asupra Conținutului www.cabane-de-inchiriat.ro .

Orice utilizare a conținutului www.cabane-de-inchiriat.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conținutului www.cabane-de-inchiriat.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise prin formularul de contact către administratorii website-ului.

3.1 Clientul este de acord să folosească serviciul numai în scopuri legale. Clientul se obligă că:

 1. a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web;
 2. b) nu va permite vreunui terț și nu-l va autoriza să folosească serviciul sau rețeaua de telecomunicații IbsellNET pentru a transmite sau a recepționa material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natură obscenă, amenințător, agresiv, defăimator; 
 3. c) nu va desfășura și nu va permite activitatea de cracking sau hacking sau a atacurilor de genul “negarea serviciului”. Utilizatorii care violează securitatea sistemelor sau rețelelor pot fi actionati în instanță, civil și penal;

3.2 Clientul este de acord să exonereze de răspundere și să nu acționeze IbsellNET în justiție cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultată din utilizarea serviciului sau a rețelei de comunicații a IbsellNET și a Internetului de către client, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), costuri, acțiuni, procese, pretenții, stricăciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecată) sau alte răspunderi, suferite în vreun fel sau provocate direct de IbsellNET ca urmare a încălcării sau ignorării de către client a acestor Termeni și condiții.

3.3 Plata tuturor cheltuielilor adiționale în legătură cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intră în sarcina clientului.

 

 1. Abonamente, plata abonamentului și alte tranzacții

4.1. Începand cu data de 25.02.2020 accesul la serviciile de listare (publicare) a unor obiective (cabane / case / vile) care intră in Conținutul www.cabane-de-inchiriat.ro este permis dupa achiziționarea și plata unui Pachet de servicii

Toate unitățile de cazare care au fost listate pe site pană la această dată, vor mai beneficia de gratuitate pană la data de 31.12.2020. După această dată, pentru listarea acestora pe site este necesară achiziționarea unuia dintre Pachetele de servicii puse la dispoziție. În cazul în care nu se va intampla acest lucru, începând cu data de 01.01.2021, aceste unități de cazare nu vor mai fi vizibile pentru turiști (va fi dezactivată publicarea anunțului).

Toate plățile, incluzând taxele aplicabile acestor plăți, trebuie realizate în avans. Accesul la serviciile plătite va fi permis din momentul în care se confirmă transferul de bani în contul IbsellNET. www.cabane-de-inchiriat.ro nu va solicita niciodată abonaților săi plata unor servicii deja prestate. Nu poate să existe nicio situație în care dumneavoastră să folosiți întâi un serviciu și apoi să fiți obligați la plata unor sume de bani, prin urmare, orice astfel de cerere din partea unor persoane care spun că acționează în numele nostru nu are nici o legatură cu echipa www.cabane-de-inchiriat.ro si va trebui tratată ca atare. www.cabane-de-inchiriat.ro poate fi folosit, de unii dintre partenerii săi de afaceri, drept bază pentru vânzarea sau promovarea unor produse și servicii. În aceasta situație, contractul care va reglementa contractul dintre dvs. și furnizorul de produse și servicii respectiv se va încheia între dvs. și respectivul furnizor de produse și servicii, nu între dvs. și www.cabane-de-inchiriat.ro.

4.2. La crearea unui cont de tip “Proprietar cabană / activități / experiențe” destinate turiștilor se activează automat Pachetul Start, unitatea de cazare / activitatea devenind vizibilă pentru turiști. Pachetul Start include publicarea unui singur anunț, pe o perioadă limitată de 3 zile de la crearea contului, timp în care vă puteți decide și achiziționa pachetul de servicii potrivit nevoilor dvs. (lista cu pachetele de servicii este disponibilă în contul creat)

4.3. Dacă doriți să publicați mai multe anunțuri de pe același cont sau să beneficiați de mai multe servicii pe website-ul www.cabane-de-inchiriat.ro, puteți opta pentru unul dintre pachetele de servicii disponibile sau puteți cere o ofertă personalizată.  

4.4. În situația în care doriți încetarea furnizării serviciului oferit către dumneavoastră, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că plățile deja efectuate nu sunt returnabile și nu vor fi returnate.

Acceptați și sunteți de acord că orice intarziere in plata sumelor de bani, restante către IbsellNET, va constitui o încălcare a prevederilor prezentului acord. 

 

 1. Suspendarea accesului

www.cabane-de-inchiriat.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să inceteze accesul dvs. la Conținutul www.cabane-de-inchiriat.ro sau la o parte a acestui conținut.

În cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 3 al prezentului document.

Ne rezervăm dreptul de a dezactiva anunțurile care conțin fotografii sau informații cu insemnele altor portaluri de turism.

 

 1. Schimbări ale site-ului

www.cabane-de-inchiriat.ro iși rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale Conținutului său. De asemenea, www.cabane-de-inchiriat.ro iși rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

 

 1. Informații personale

 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu Politica de confidențialitate: https://cabane-de-inchiriat.ro/politica-de-confidentialitate-si-utilizarea-de-cookie-uri/ 

 

      8.Inregistrare, parole și responsabilități

Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de o parolă. www.cabane-de-inchiriat.ro nu vă va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim să nu dezvăluiti această parolă persoanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiți să dați log out / sign out din contul dvs. 

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondența dvs. atunci cand lucrati într-o rețea de computere aflată într-un loc public. (ex: internet-cafe).

Fiecare înregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisă partajarea datelor de acces (username și parolă) in contul www.cabane-de-inchiriat.ro , indiferent că accesul se realizează de către un simplu utilizator (turist) sau un abonat www.cabane-de-inchiriat.ro . www.cabane-de-inchiriat.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei rețele la conținutul său. În situația în care se descoperă acces de acest gen, www.cabane-de-inchiriat.ro isi rezervă dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Conținutul său, fără posibilitatea returnării sumelor de bani care au rămas nefolosite din abonamentul plătit de dvs.

 

 1. Acord de confidențialitate

Informația pe care dvs. o furnizați despre dvs. către www.cabane-de-inchiriat.ro va fi folosită doar în concordanță cu termenii Acordului de Confidențialitate al www.cabane-de-inchiriat.ro.

 

 1. Platformele de comunicație puse la dispoziție de www.cabane-de-inchiriat.ro

www.cabane-de-inchiriat.ro nu poate și nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii săi prin intermediul mijloacelor de comunicație: email, chat, mesaje private, etc. Ne rezervăm dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabilă), de a șterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicație.

Dvs. sunteți singurul responsabil pentru conținutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie să știți că postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicație puse la dispozitie de www.cabane-de-inchiriat.ro este supusă următoarelor limitări:

– nu puteți publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conține o formă unanim recunoscută în societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri și servicii în afara zonelor special create în cadrul site-ului și fără acordul www.cabane-de-inchiriat.ro .

– nu puteți publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor www.cabane-de-inchiriat.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent că aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicație puse la dispoziție de www.cabane-de-inchiriat.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicație. 

– nu puteți publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin recomandări de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit serviciu în afara paginii special realizate pentru dumneavoastră. De asemenea, nu puteți publica sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin informații confidențiale, indiferent că acestea sunt sau nu prevăzute cu mențiunea ”confidențial” sau cu orice altă mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piață al unui produs sau serviciu.

– nu puteți publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, care incalcă în orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un terț.

– nu puteți publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin viruși sau orice alte secvențe de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea www.cabane-de-inchiriat.ro sau a oricăror altor sisteme informatice (hardware sau software).

– nu puteți colecta nici un fel de informație indentificabilă personal de la utilizatorii sau membrii www.cabane-de-inchiriat.ro .

– nu puteți restricționa sau elimina accesul unor alți utilizatori la căile de comunicație puse la dispoziție de www.cabane-de-inchiriat.ro .

– nu puteți publica, transmite sau face referire în nici un fel la mesaje a căror sursă este ascunsă.

Prin transmiterea mesajelor dvs. către sau prin intermediul oricărui mijloc de comunicație www.cabane-de-inchiriat.ro (email,chat, mesaje private, etc.), sunteți de acord cu faptul că dumneavoastră sunteți singurul responsabil și veti despăgubi www.cabane-de-inchiriat.ro pentru orice pagubă, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmiterii sau referinței de către dvs. a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile limitărilor de la paragraful precedent.

Prin publicarea pe site a unui mesaj al dvs., acolo unde acest lucru este posibil, sau a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in www.cabane-de-inchiriat.ro , sunteți de acord să cedati www.cabane-de-inchiriat.ro dreptul nelimitat și neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

 

 1. Lipsa a garanției, și declinări de răspundere

Deși, în fiecare moment facem eforturi în vederea asigurarii calității și corectitudinii informațiilor publicate in site, www.cabane-de-inchiriat.ro nu poate garanta, expres sau implicit, în privința acestui conținut ori a produselor și serviciilor apărute sub egida www.cabane-de-inchiriat.ro . www.cabane-de-inchiriat.ro nu isi asumă răspunderea, in nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsă de profit directă sau indirectă (incluzand, dar fără a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor relații de  afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate de site.

www.cabane-de-inchiriat.ro nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, www.cabane-de-inchiriat.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afișarea sau transmiterea informației pe site sau în orice altă formă nu conțin viruși ori alte secvențe distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

La cererea www.cabane-de-inchiriat.ro sunteți de acord să exonerați de răspundere www.cabane-de-inchiriat.ro pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor prezentului contract.

 

 1. Forța Majoră

www.cabane-de-inchiriat.ro, afiliații săi și în general, furnizorii de informații către www.cabane-de-inchiriat.ro, nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o intarziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile www.cabane-de-inchiriat.ro , rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de voința www.cabane-de-inchiriat.ro . Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la www.cabane-de-inchiriat.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.cabane-de-inchiriat.ro, erorile de operare, grevă, etc.

 

 1. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord  

www.cabane-de-inchiriat.ro este indreptățit, fără notificare și fără îndeplinirea unor altor formalități, să schimbe termenii și condițiile prezentului acord. Este exclusiv responsabilitatea dumneavoastră să urmăriți Termenii și condițiile acestui site și modificările acestora ori de căte ori accesati website-ul www.cabane-de-inchiriat.ro

De asemenea, unele servicii oferite de www.cabane-de-inchiriat.ro pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.

Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți.

Părți ale conținutului inclus in www.cabane-de-inchiriat.ro pot sa fie furnizate de terțe persoane cu care www.cabane-de-inchiriat.ro are incheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, in interiorul conținutului www.cabane-de-inchiriat.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. www.cabane-de-inchiriat.ro nu este responsabil in nici o măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, www.cabane-de-inchiriat.ro nu este responsabil asupra conținutului paginilor la care se face trimitere din www.cabane-de-inchiriat.ro .

 

Notificări

Orice notificare către www.cabane-de-inchiriat.ro trebuie transmisă in scris, cu confirmare de primire, prin intermediul:

 • email-ului la adresa: contact@cabane-de-inchiriat.ro
 • al poștei sau al curierului, la adresa menționată la începutul prezentului document. 

 

 1. Legea care guvernează acordul

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.

 

 1. Utilizatorul acceptă să adere la acești termeni și condiții

Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și condiții. Utilizarea Serviciului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și condiții.

În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, vă recomandăm să nu folosiți acest site.

Termenii prezentului document datează de la 10 ianuarie 2017.

Actualizat la data de 24.02.2020.

Actualizat la data de 15.11.2020.

Vă mulțumim,

Echipa www.cabane-de-inchiriat.ro

Comparați ofertele