Clisura Dunării Gornea | Cazare la cheie | inchiriere cabana integrala

FILTRE CĂUTARE:

1 RON la 15 000 RON

Mai multe opțiuni de căutare
Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate

Clisura Dunării Gornea

de la 50 RON /noapte
Gornea, România,
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

  • 3 Dormitoare
  • 4 Băi

Descriere

Suntem o familie din sudul Banatului in zona Clisurii Dunarii care dorim sa promovam agroturismul si frumusetile naturii in zona incepand cu acest an, oferim pana la 20 locuri cazare paturi suprapuse și produse agro din gradina .

Detinem si un teren pe malul Dunarii de 2000mp unde se pot instala corturi acolo fiind curent electric si grup sanitar,cele 2 locatii sunt pe malul Dunarii la 25 km din Moldova Noua spre Orsova,va asteptam cu drag si nu ezitati sa ne contactati!

Vă mai aducem la cunoștința celor interesați că această casă se închiriază cu prețul de 50 lei pe zi/persoană.

Cei care doriți să veniți cu cortul,exista posibilitatea de a va caza pe terenul situat la Dunăre,împrejmuit cu gard,având si curent electric.Prețul este de 15 lei pe zi/persoană.Distanța dintre casa de închiriat (Gornea) si Dunăre este de 800m.

Pentru mai multe informații 0770215380 sau 0770212373

Adresa: Gornea, România
Localitate:
Cod poștal: 327344
Țară: Romania
Deschideți în Hărți Google
ID-ul anunțului: 18610
Preț: de la 50 RON /noapte
Dormitoare: 3
Băi: 4
Capacitate număr persoane: intre 16 - 20
Tip incălzire: pe gaz
Preț / noapte (luni-joi): 50
Număr dormitoare: 3
Număr băi: 4
Număr etaje: parter

Contactează proprietarul

Planifici o vacanță începând cu data...
Sună 0770 215 380 WhatsApp

Informaţii utile

  • Proprietarul poate cere ca plata să fie făcută pe loc prin transfer bancar sau cu cardul dvs. de credit (uneori fără posibilitatea de rambursare) pentru a va asigura rezervarea. Vă rugăm să verificaţi detaliile (rezervării) pentru produsul sau serviciul pe care l-aţi ales pentru oricare asemenea condiţii înainte de a efectua plata. Nu veți considera site-ul cabane-de-inchiriat.ro răspunzător pentru orice taxă (autorizată, presupusă sau greșită) de către Proprietar (inclusiv pentru prețurile plătite în avans, neprezentare și anulare cu plată) a cardului dumneavoastră de credit.
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".
  • Site-ul cabane-de-inchiriat.ro este pur informativ nu este si nu acţionează ca un operator de turism şi nu face rezervări.

Recenzii - opinia turiștilor

Trebuie să te autentifici pentru a posta o recenzie

Comparați ofertele